6 de juliol del 2016

Comunicat primera assemblea AExRC


COMUNICAT DE PREMSA.

Ahir, a les 18h. a la seu de CCOO de Via Laietana, es va celebrar la primera Assemblea anual de socis de l’Associació AExRC (Acord d’Esquerres per la República Catalana) amb la participació de 50 socis de l’entitat.

Els membres de la Junta van fer balanç de la gestió realitzada durant aquest primer any de vida, la qual ha estat centrada en teixir complicitats entre les organitzacions polítiques de l’esquerra sobiranista per afavorir una estratègia comuna entre l’espai polític de l’esquerra sobiranista i la independentista, generant marcs de diàleg, per enfortir el procés cap a la República Catalana.

L’Assemblea ha debatut si és oportú en aquests moments impulsar la proposta de convocar un Referèndum vinculant sobre la independència des de la legalitat catalana per afavorir l’ampliació de majories.

Aquest debat ha quedat obert als propers contactes considerant que l’Associació ha de mantenir el seu paper afavoridor de la mediació, considerant, però, que la convocatòria d’un Referèndum vinculant, tal com vol l’àmplia majoria social de Catalunya, acordat o si no és possible convocat, des de la legalitat catalana seria el reconeixement i exercici de la sobirania. En aquest sentit valorem positivament la consulta que efectuarà l’ANC en els propers dies.

L’Associació AExRC manté el seu compromís perquè el procés d’alliberament social i nacional de Catalunya iniciat fa cinc anys mantingui vius els valors republicans, el principi d’exercici de la sobirania i el repte de la ruptura amb el règim oligàrquic i antidemocràtic dominant a l’Estat.

L’Assemblea finalitzà amb l’aprovació dels estatuts i la renovació de la Junta Directiva.

Barcelona, 6 de juliol de 2016

La Junta Directiva:
Josep Lluís Fernandez  (President)     
Francesc Matas             (Vicepresident)
Jordi Carles                    (Secretari)
Miquel de Sants             (Tresorer)
Teresa Mira                    (Portaveu)
Josep Ferrer                   (Portaveu)
Toni Morral                      (Vocal)
Sílvia Ruiz                      (Vocal)
David Companyon          (Vocal)
Teresa Romeu                (Vocal)
Enric de Vilalta               (Vocal)
Anna Galan                    (Vocal)
Josep Ma. Lopez Llaví   (Vocal)
Isabel Martinez               (Vocal)


Per qualsevol aclariment o més informació: 609736369 (Toni Morral) Francesc Matas (661286019)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada